onsdag 3 april 2013

Mammamage

Jag har ätit konstant hela påsken och det är nästan att jag vill skylla godissuget,  smörgåssuget och chipssuget på pms.  Jag äcklades redan innan av min mage och nu är den värre än någonsin. Nu har jag skaffat appen Mammamage och ska köra stenhårt varje dag.  Verkar vara rätt enkla små övningar i alla fall i början så jag är skeptisk måste jag erkänna.

1 kommentar:

  1. Efter alla mina ivf gick jag bara upp i vikt, hormonerna gör ju så med oss... :( Tidigare har jag lyckats gå ner i vikt, när jag kämpat hemma. Men nu var det bara stopp!
    Nåt som funkat bra, är Viktklubb, på nätet. Där skriver jag upp allt jag äter, och räknar kalorier. Men, jag har slarvat.... Räddningen, som funkat BRA för mig den här gången, är att maken också är med!! Det är både roligare och enklare när vi båda måste fylla i allt!! Och vi håller koll på varandra.... ;) Han behövde "bara" gå ner 5 kg, jag har liiiite mer.... Men, hans planering tillåter honom att äta lite mer än vad jag får, så han får en långsammare viktminskning.

    En sporre blir ju, att när du motionerat får du också äta lite mer. Vilket gör, att man kan äta några godisbitar på helgen, eller ta en öl, eller en glass i vårsolen.... Bara man har kontroll, och inte tappar allt och frossar hejdlöst...

    Vet inte om du har provat Viktklubb? Hur som helst, tipset är att ni ska göra det TILLSAMMANS!

    Lycka till!!
    kram kram

    SvaraRadera