måndag 25 februari 2013

Recept önskas!

På onsdag ska jag ha lunchbesök. Inget märkvärdigt så men jag är ju som ni vet usel på matlagning. Kompisen är däremot jätteduktig.

Så, har ni något bra recept på  lunchmat? Något som inte går att misslyckas med och som gärna går att föbereda! Gärna med kyckling.

6 kommentarer:

  1. Du kan laga en Tabouleh. Inget avancerat och det brukar uppskattas av de flesta.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh det är ju jättegott! Har aldrig tänkt på att göra egen, det verkar ju inte så svårt.

      Kram!

      Radera
  2. Jag hittade din blogg via min vän Luiza. Jag har en LCHF-matblogg. Mitt tips är att laga en matig kycklingsallad. Om du kikar in i min blogg under etiketter "sallader" så hittar du säkert något!

    Lite färsk babyspenat, rucolla, fetaost/parmesan/mozarella, avokado, paprika, gurka, tomat, sockerätor el salladsärtor, soltorkade tomater i olja, kyckling, pinjenötter eller mandelspån,sen kan du ju ha lite krutonger i eller så har du bröd vid sidan av! och sen nån dressing gjord på olivolja, balsamvinäger, salt o peppar. Eller en dressing gjord på creme fraiche och med de kryddor du gillar!

    Lycka till :)
    Kram C

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att du hittat hit och tack för tips, det låter jättegott! Ska kolla din matblogg.

      Kram tillbaka!

      Radera
  3. Kyckling är gott!
    Köp en färdig påse frysta buffalo wings. Bara att köra i ugnen i 25-30 min. Till det kan du göra en sallad med allt möjligt gott! Gurka, majs, päron (supergott i sallad!!), avokado, kiwi... satsa på en färg, t ex grönt-gult.

    Ganska kalorisnålt och lagom mycket när det är lunch också!!

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det, älskar kyckling. Frysta buffalo wings låter smidigt och om jag inte minns fel så finns de t o m i vår lilla affär här. Nära och bra :-). Päron har jag inte provat i sallad,det brukar bli melon.

      Kram!

      Radera