fredag 6 april 2012

Lat!

Skulle ju fixa lite grejer hemma idag, men har vari jättelat och inte kommit någon vart alls. I morgon måste jag ta tag i mitt liv liksom...Har vilat nästan hela dagen, försökt förklara för Skruttis att jag inte riktigt uppskattar trycket mot revbenen och diverse organ och så har jag myst med katterna som varit ovanligt keliga. Tidig eftermiddag åkte vi till K's mamma och åt en jättegod middag. Det blev efterrätt och lite godis också. Bestämde mig på väg hem att det var min sista godis den här graviditeten. Stannade till på Ica Maxi och köpte frukost, amningsinlägg, tvättlappar och oparfymerat tvättmedel till bebiskläderna.

Behöver väl snart amningsbh också. Drar mig för att köpa nån. Jag är van vid bh med bygel, men de flesta säger att såna gör ont när man ammar. Verkar svårt med storleken också om jag ska köpa nu innan. Det är ju inte säkert det funkar att amma, men jag hoppas det.  Mycket man måste köpa, mycket man måste tänka på. Vill packa väskan till BB så den är klar. Vill förbereda en massa,men har inte riktigt orken känns det som.

Märkte idag att jag slarvat med stödstrumporna, borde ha dem varje dag. Och vissa dagar glömmer jag järntabletterna. Tycker att jag blivit glömsk och även K har påpekat det ett par gånger :-).

Näe, nu ska jag sova!

Ps. Sagoboken jag ville ha är numera Skruttis'. Jippiiii för Tradera!

2 kommentarer:

  1. En amnings-BH kan man köpa i förväg, men man bör vänta tills man är i 8:e månaden och då plussa på en bokstav.. så säger "guideboken".
    Säljer en modell på amnings-BH i min butik, så jag känner till det där.
    : D
    Allt gott
    Åsa

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Kanske ska bege mig till nån affär i helgen då :-). Allt gott till dig också!

    SvaraRadera