måndag 23 april 2012

Overkligt

Ligger här i sängen och tycker att det mesta känns härligt och overkligt just nu. Om mindre än en månad blir jag en mamma. Och K en pappa. Vi kommer att vara en liten familj. Kan knappt fatta det!

6 kommentarer:

  1. Javisst är det overkligt underbart!
    Måste vara sååå spännande för er som gör allt för första gången. Önskar er all lycka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack och tack detsamma! Ja det är spännande och pirrigt på samma gång tycker jag. Jag hoppas bara att allt är bra med Skruttis, att h*n är frisk och mår bra.

      Radera
  2. Ja, nu är det inte långt kvar till mållinjen.
    Se till att vila ordentligt innan bebis kommer, för sen blir det inte mycket tid för vila. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan tänka mig att det inte blir så mycket vila sen. Vi pratar en del om det, jag och K. Jag har lovat K att inte bli alltför grinig på honom ;-). Har tyvärr en tendens att bli det om jag är alltför trött. Just nu är jag närmast besatt av Grey´s så det blir en del vila i soffan. Försöker att ta dagen som den kommer och göra alla måsten i min takt.

      Radera
  3. Visst är det en härlig och overklig känsla! Jag drabbas av den fortfarande den känslan och lyckan flera ggr per vecka att vi är en familj. Att jag har en helt fantastisk dotter som jag älskar över allting annat. Du har en magisk tid framför dig samtidigt som det är en omställning. Vi tog faktiskt inte emot besök av vänner de första 8-10 dagarna utan mös bara hemma och lärde känna varandra.
    Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter klokt att vänta med besök. Jag tänkte förut att jag inte vill ha besök på BB heller, inte ens av familjen, men där har jag ångrat mig. Sen beror det såklart på hur vi mår osv. Jag kan tänka mig att i alla fall mina föräldrar gärna vill komma dit, vi hälsade på syrran när hon låg där ganska tidigt efter hennes första förlossning om jag inte minns fel.

      Radera