torsdag 10 maj 2012

Fan för denna huvudvärk!!!

Vi kom iväg först till Farsta C för lunch och apoteket och sen till Bauhaus. Dock har jag mått jättedåligt idag. Huvudvärken kom igång igen och ett tag trodde jag att jag skulle spy i bilen. Ringde förlossningen för säkerhets skull. Fick frågorna om jag var mycket svullen, hade högt blodtryck och/eller flimmer för ögonen. Bltr vet jag ju inte, men jag sa att det varit lågt hela graviditeten. Hon tyckte jag skulle vila, dricka mycket vatten och ta två Alvedon. Om det inte hjälpte efter två timmar skulle jag höra av mig.

Hemma la jag mig för att vila och somnade. Men jag har lika ont för det. Ringde sös igen men då hade det gått fyra timmar. Om jag får ögonflimmer ska jag ringa dem,men annars trodde hon min kropp börjar bli trött på att vara gravid eller att det kunde ha med min snuva att göra som jag haft i tre veckor. (Men jag är inte snuvig längre...)Hon trodde inte på nån havandeskapsförgiftning.

Vet inte vad jag ska hitta på ikväll, kan varken läsa, sova, surfa eller se TV. Nästan alla persienner är neddragna och lamporna släckta. Känns bättre så.

1 kommentar:

  1. Stackare där. Vila så mycket du kan. Hoppas det bättrar på sig.
    Tänker på dig.

    SvaraRadera