onsdag 1 augusti 2012

Tatuering?

Jag är lite sugen på en tatuering, Skruttis namn. Men fasen vad rädd jag är för smärtan och VAR ska jag ha tatueringen? Lite tankar bara.

4 kommentarer:

  1. Åhå nu snackar vi mitt gebit:))
    Sånt kan jag!
    Jag ÄLSKAR tatueringar - har ganska många vid det här laget och fler blir det.
    Placering och smärta är ju de eviga frågorna.
    Jag har på skuldran, nacken, ryggraden, insidan av under armen, handleden, bröstet, höften, vid fotknölen och en hel arm.
    Tycker inte att det gör särskilt ont alls.
    Ryggen, nacken, handleden, underarmen och skuldran känns inte alls. Det börjar bli jobbigt när du har suttit i 4-5 timmar i sträck som jag gjorde ett par gånger för att kunna göra min helarms tatt. Men att skriva ett namn går ju jätte fort - mitt förslag är nacken eller på underarmen. Förslag på salong är Doc Forest i Aspudden eller Ancient art i Märsta.
    Lycka till:)

    Åhhh nu vart jag sugen igen....önskar jag vann massa pengar:(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att höra från dig! Hoppas allt är bra!

      Jag ska fundera på saken, usch jag är så velig med VART jag vill ha den. Jag tycker tatueringar vid fotknölen är fint, men den syns ju inte särskilt mycket då. Min brorsa har MASSOR med tatueringar så det blir nog att jag går till samma ställe i sånt fall. Men tack för tips!!!

      Radera
  2. Det gör inte särskilt ont. Har två och kommer att göra fler. Och med namn går det ju snabbt att tatuera:) mitt tog inte alls lång tid. Har min på handleden. Blir en till för nästa barn. Har även planer för lilla foten ;) kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja just det, du har ju på handleden, det hade jag glömt! Kul att det blir fler. Jag trodde handleden och underarmen var bland de ondaste ställena. Men man är ju olika smärttålig också. Vad blir det för nåt på foten?

      Radera