måndag 26 september 2011

Mag-krångel

Jaha då ska magen krångla också. Jag känner mig som och ser ut som en flodhäst. Tittar jag på magen så ser jag ut att vara i månad 6 eller nåt. Nu låter ju det som att jag tycker att gravida i månad 6 ser ut som flodhästar, men så menar jag inte. Men det förstår ni nog. Förstoppning kallas det visst och inget hjälper. Inga byxor kan jag ha heller. Nu har bästa K gått och köpt katrinplommon. Hoppas det hjälper, såhär kan jag inte ha det.

2 kommentarer:

  1. Hoppas katrinplommonen hjälpt. Jag hade också förstoppningsproblem under min förra graviditet och då äter jag ändå en näve katrinplommon varje dag för att jag gillar det! Tar det efter gröten på morgonen, som en söt avslutning med kaffe! Mums.
    Men... tyvärr minns jag att jag provade allt då men att det var svårt. Tom något medel från Apoteket som gjorde att jag blev än mer uppsvälld. Men till slut blev det bättre alldeles av sig själv. Vet att jag kände mig lite bättre då jag tränat, så motion gör nog sitt till också. Då fick jag ut lite...
    Men något som känns avlägset för dig nu och förmodligen en väldigt ynklig tröst, det är att så här i efterhand var det en väldigt kort tid av graviditeten och en tid jag minns väldigt vagt.
    Hoppas på snar bättring!

    SvaraRadera
  2. Och drick mycket, mycket vatten!

    SvaraRadera