söndag 4 december 2011

Val av barnvagn

Jag har ju skrivit tidigare om att vi har bestämt oss för vilken barnvagn vi vill ha. Men så idag såg vi två Teutonia som vi gillade. Dock med mindre hjul fram. Veliga vi känner oss nu! Den ena kunde man vända handtaget så att de större hjulen hamnade fram i stället. Det är för och nackdelar med olika varianter såklart. Vi som går mycket i köpcentrum och fikar ute skulle nog gilla en med små hjul, men samtidigt bor vi som vi gör och vill kunna promenera på våra skogsslingor året om. Men oj vad lätt det är att svänga med de små.

Förutom att kolla på vagnar och sängar och lite andra barngrejer så var vi en kort sväng till julmarknaden. Den där sängmobilen köpte jag inte. Jag tyckte inte den var värd pengarna, dessutom var den inte så fin som jag mindes den. Det var himla mycket folk och kallt så vi åkte ganska snart. Så vi har mest farit och flängt till olika affärer och middagen åt vi på vår favorit thai inte så långt från här vi bor.

1 kommentar:

  1. Vi hade en Teutonia Fun. Den var den enda som var liten nog att gå in i vår pyttehiss. Vi gillade den mycket. Lättkörd och kom in överallt. Lättkörd så länge där inte var snö vill säga... Och dotterns första vinter (2009/2010) bjöd ju på en hel del av den varan. Så det blev promenader med Babybjörn och broddar istället.

    SvaraRadera